Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí hranolky

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 40 min

100 min (60 min příprava + 40 min tepelná úprava)

23. 8. 2014 16:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vacsina jednoduchych receptov ma vychytavky a triky, ci je to kysnute cesto, alebo listove. Tak isto su to aj obycajne hranolky, ktore vacsinou skoncia ako olejom napite mlandrave cudo.

Vela lepsich restauracii si robi svoje hranolky, je to asi taky rozdiel ako polievka zo sacku a dobry domaci vyvar. Tu je ako to robia.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitka B

24. 8. 2014 15:17

Naprosto srozumitelný recept ;-):yes::yes: s velmi chutným výsledkem. :-D

hostalkova

24. 8. 2014 14:54

Tak Verunka mě skoro rozesmála, kdyby to nebylo spíš k pláči. Recept je geniální, a je mi šumafuk, že je slovensky, já mu rozumím, a jak vidím, tak všichni ostatní tady rovněž. Prostě ten postoj nechápu, proč by Slovák nesměl dát slovensky recept na český web-já klidně dám na slovenský v češtině a vůbec mě nenapadne řešit řeč. A navíc myslím, že tady je to o jídle a ne o češtině nebo slovenštině...;-)

adamos

24. 8. 2014 14:45

Verunko,co ti vadí na slovenské kuchyni potažmo receptech? :-?:-!

magdalenka magdalenka

24. 8. 2014 14:09

Vďaka za recept, vôbec som netušila o takomto spôsobe prípravy hranolčekov...človek sa učí stále.;-)

Jackie79

24. 8. 2014 11:23

VERUNKA: Cituji: "...jsme v Čechách..." - no tak to mě rozesmálo. Ať nikoho - kdo není z čech - ani nenapadne sem chodit, natož sem něco napsat, nedej bože vložit recept.

Recept je krásný, hranolky vyzkouším a rejpalové, ať si založí svoje recepty, kde se budou moct kuchaři registrovat asi jen přes občanku...

Dajda Dajda

24. 8. 2014 11:05

VERUNKA: A to jak se przní čeština, například i tady na topreceptech, Vám nevadí? A co cizí slova, kterými je v poslední době prolezlá? :-((
Jó, naše generace ještě uměla pořádně česky a bez problémů rozuměla slovensky. Byli jsme vytrénovaní skvělými slovenskými televizními inscenacemi, které se vysílaly vždy v pondělí.:-*

renatavasina

24. 8. 2014 09:19

Verunka:Pokud nerouzmíš slovenštině,hoď si to do překladače a oprav si po sobě překlepy v češtině.Recept je naprosto dokonalý,protože i zdánlivě jednoduché hranolky mají právo,aby si kuchař pohrál.Na chuti se to pozná.

mysulka mysulka

24. 8. 2014 08:54

:-p:yes::yes::-K

Teri77

24. 8. 2014 08:18

Tak tento recept by se měl jmenovat spíše "NEOBYČEJNÉ hranolky" :-):yes:

Nonya

24. 8. 2014 01:38

:yes: su to double fried chips, dva krat smazene.Vyzera to extremne komplikovane ale si robime aj polotovar ktory mozeme odlozit do mrazaku a pouzit neskor.Vo fastfoodoch sa zda ze to len rychlo vyprazia ale oni tiez pouzivaju podobne zmrazeny predprazeny polotovar, ktory potom staci len rychlo "zafarbit" - dokoncit.;-)

Ila

23. 8. 2014 23:34

Verunko, nebudˇ xenofobní :-). Ty jsi asi ještě hodně mladá, když Ti slovenština tak vadí - je to pro Tebe cizí jazyk? Pro moji genereaci je tak přirozená jako čeština a jsem moc ráda, že sem někdo slovensky píše. Navíc - ten recept je úplně super - ráda vyzkouším.

zuzun

23. 8. 2014 22:56

Ty jo to je mazec. To jsou ty double-fried - dvakrat smazeny, zejo? Videla jsem v USA televizi. Je to docela komplikovany (na to ze to jsou jen "obycejny hranolky", co kdysi mamka jen hodila na panev a usmazila), ale musi to stat za to. Tohle si ukladam. A bod:yes: Libi se mi, ze po prvnim smazeni se daji zamrazit, lepsi nez mrazeny kupovany. Cukr je taky skvela vychytavka, nevedela jsem to, ale dava to smysl, neb sul taha vodu.

spagetka spagetka

23. 8. 2014 18:11

VERUNKA: a co ti vadí na slovenských receptech? Pokud nějakému výrazu nerozumíš, zeptej se. Název je v češtině. Na slovenských topkách se také objevují recepty v češtině. Tyhle dva jazyky jsou si naprosto nejbližší a srozumitelné.:yes::yes::yes:

maris maris

23. 8. 2014 18:10

VERUNKA: protože to tady nikomu nevadí a slovenští autoři jsou zde vítaní:-)

VERUNKA

23. 8. 2014 18:08

Jsme v Čechách, tak nevím proč tady někdo píš slovenský recepty. Existují určitě i slovenské recepty:-((

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domací hranolky domácí hranolky recept recept na domácí hranolky hranolky jak udělat domácí hranolky hranolky recept recept na hranolky hranolky domácí jak na domácí hranolky recept hranolky recept domaci hranolky jak zamrazit domácí hranolky jak zamrazit hranolky domaci.hranolky domací hranolky domacihranolky jak na hranolky jak se dělají domácí hranolky recepty na hranolky recepty domácí hranolky

Suroviny: brambory typ c, olej, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Domácí hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gVWZ