Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,79 g |
Tuky | 227,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 10 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 8 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 9 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 12 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 12 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 13 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 13 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 13 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 13 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (10)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...