Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,79 g |
| Tuky | 227,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 303 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (10)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...