Suroviny pro 1
4g
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 333 kJ / 2 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,62 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 439,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 34 minutami
Quinoa jako salát
Přidáno před 1 hodinou
Kvašené zelí
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 23 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 11 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 12 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 13 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 13 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 14 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 15 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 15 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 16 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
pizza,
recept na pizzu,
recept pizza,
pizza recepty,
recepty na pizzu,
co na pizzu,
pizza doma,
co dát na pizzu,
piza,
recepty pizza,
pizza 123,
piza recept,
top recepty pizza,
recept na pizu,
pizza do trouby,
jak udělat pizzu,
piza recepty,
nadychana pizza,
recept na pizza
Suroviny:
droždí,
cukr,
voda,
olej olivový,
jogurt bílý,
mouka hladká,
sůl,
ananas,
šunka,
salám vysočina,
vejce,
kečup sladký,
cibule,
koření pizza,
pepř,
rajče,
sýr
Komentáře (26)
Mě se tahle"pizza"líbí a hlavní je,když je chuťově dobrá
Kolik tady máme podle názvu"svíčkových"
S tou teplotou máte samozřejmě pravdu
Já s pizzou skončil asi před 30ti lety, když jsem seznal, že pizzu jako v Itálii neudělám a neudělám i kdybych se kolečkem na pizzu rozkrájel
Od té doby mě občas chytne pizzový "amok" a už jsem zkoušel kde co: na, v krbu rozpálené, litinové plotýnce..., přímo na rozpáleném dně el. trouby...,
přímo na plotně přikryté tělesem z remosky..., na tělese z remosky přikryté druhým tělesem...
Marnost nad marnost, všechno je marnost!
...a tady je zajímavé počtení o pravé neapolské pizze http://www.labuznik.cz/recept/prava-neapolska-pizz...