Suroviny pro 1
4g
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 333 kJ / 2 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,62 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 439,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 6 minutami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 33 minutami
Vepřové na paprice
Bilou před 38 minutami
Bramborové placky s nivou
vanilj před 2 hodinami
Koprová omáčka s vejci
Stepisek před 2 hodinami
Jemný hermelínový salát se smetanou
Mmelinda před 2 hodinami
Zapékaná brokolice se smaženou cibulkou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kynuté tvarohové koláčky
Sramecek212 před 3 hodinami
Cuketový perník
Atrnkova@post.cz před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
Deskas13 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
pizza,
recept na pizzu,
recept pizza,
pizza recepty,
recepty na pizzu,
co na pizzu,
pizza doma,
co dát na pizzu,
piza,
recepty pizza,
pizza 123,
piza recept,
top recepty pizza,
recept na pizu,
pizza do trouby,
jak udělat pizzu,
piza recepty,
nadychana pizza,
recept na pizza
Suroviny:
droždí,
cukr,
voda,
olej olivový,
jogurt bílý,
mouka hladká,
sůl,
ananas,
šunka,
salám vysočina,
vejce,
kečup sladký,
cibule,
koření pizza,
pepř,
rajče,
sýr
Komentáře (26)
Mě se tahle"pizza"líbí a hlavní je,když je chuťově dobrá
Kolik tady máme podle názvu"svíčkových"
S tou teplotou máte samozřejmě pravdu
Já s pizzou skončil asi před 30ti lety, když jsem seznal, že pizzu jako v Itálii neudělám a neudělám i kdybych se kolečkem na pizzu rozkrájel
Od té doby mě občas chytne pizzový "amok" a už jsem zkoušel kde co: na, v krbu rozpálené, litinové plotýnce..., přímo na rozpáleném dně el. trouby...,
přímo na plotně přikryté tělesem z remosky..., na tělese z remosky přikryté druhým tělesem...
Marnost nad marnost, všechno je marnost!
...a tady je zajímavé počtení o pravé neapolské pizze http://www.labuznik.cz/recept/prava-neapolska-pizz...