Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Avokádový " tataráček " s rukolou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2015 13:31

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ochutnala jsem různé úpravy avodáda, ale nedávno jsem měla tento " tataráček " v jedné restauraci a tato nejjednodušší úprava je z mého pohledu nejlepší. Hodně lidí nemusí rukolu, ale tady avokádo skvěle doplňuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

15. 2. 2015 16:51

Drobek::-)) - já Tě opravdu nechci chytat za slovo, Tvého názoru si vážím, protože Ty víš a umíš;-), ale ta rukola k tomu patří, proto jsem ji dala i do názvu a v Poznámce zmiňuji, že avokádo skvěle doplňuje. Nemá tam funkci jen ozdoby;-):-)

Drobek Drobek

15. 2. 2015 16:37

magdalenka: to není pomazánka ale spíš dip, viz má odpověď Maris. Zapomněl jsem dodat k maris, ta rukola, pokud dobře vidím, je obloha a ozdoba.

Drobek Drobek

15. 2. 2015 16:37

maris: Receptů na guacamole (takhle se to píše správně, guaca=avokádo, mole=omáčka v aztéčtině kde to vzniklo :-) ) je strašně moc a takhle je to základ. Ale máš pravdu, je to v uvozovkách. Pro mně je tatarák taky jen z hovězího a jestli to v té restauraci nazvali takhle vina padniž na jejich hlavu. :-O

magdalenka magdalenka

15. 2. 2015 16:01

Ja sa tiež vyznám z lásky k jednoduchým veciam...
A avokádo mi chutí aj proste "len tak", bez ničoho...preto aj tvoja úprava mi je sympatická.:yes:
Nie je guacamole všeobecný výraz pre pomazánku z avokáda?

zizala zizala (moderátorka)

15. 2. 2015 15:44

Jj, v jednoduchosti je krása. Já většinou dělám z avokáda právě quacamole, ale tohle vypadá tak lákavě, že příště si s holkama pochutnáme podle Tebe ;-):yes:

maris maris

15. 2. 2015 15:28

Drobek: já tedy nejsem vůbec odborník na přípravu avokáda, ale co jsem četla recepty na quacamole, tak všude byl česnek, často cibule, někdy i chilli, rajčata - nikde jsem neviděla jen limetkovou šťáva a sůl. Tady je to spojeé ještě s tou rukolou. ;-). Pro mě je tatarák jen z hovězího,:-)) ale takhle to bylo pojmenované v restauraci a dala jsem to do úvozovek. ;-):-)

Drobek Drobek

15. 2. 2015 15:00

Normálně se tomu říká guacamole ;-)

maris maris

15. 2. 2015 13:50

hosta: díky:-):-K

hosta hosta

15. 2. 2015 13:43

Máš pravdu, takhle je nejlepší - a v tvém podání i nejkrásnější:yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: horke avokado avokádové recepty salát s rukolou a avokádo nahorkle avokado avokado rukola salát nej recepty z avokáda salát z rukoly a avokada ovokado tataráček z červené řepy pomazánka z avokáda s rukolou top recepty z avokáda recepty z avokada avakadovy tatarák carpaccio z avokáda rukola avokado repa salat avokádový tastarák recept avokádový tastarák recept avokado horkost je avokádo nahořklé? pravé quacamole

Suroviny: avokádo, šťáva limetková, sůl mořská, rukola, rajče cherry, balsamico, pečivo

TopRecepty.cz

Avokádový " tataráček " s rukolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9yyx