Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená vepřová žebírka

Tato pečená vepřová žebírka potěší každého milovníka dobrého jídla. Pečte je tak, aby každý kousek dosáhl dokonalé šťavnatosti a křupavosti. Pak se stane pochoutkou na vaší oslavě či rodinné večeři.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování)

17. 2. 2008 15:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 392 kJ / 3 440 kcal
Bílkoviny116,10 g
Tuky234,30 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 4,42 g
Sůl10,60 g
Sacharidy206,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marco

31. 10. 2010 14:29

Bohužel pochybuji o těch 30-40 minutách při 170° žebra jsou syrová a tak se musel dobu prodloužit na skoro 2 násobek při současném zvýšení teploty na 190° jinak to bylo dobré a pochutnal jsem si. :-//

valinazr

14. 5. 2010 19:47

ano zkoušela jsem to je vynikající:-))

Zuzka Černá

5. 5. 2010 19:56

Uděluji plusový bodík, žebírka byla opravdu výborná!:yes:

Helmut

19. 2. 2010 20:15

Tak jsem prave nalozil zebirka presne podle navodu tak uvidime :-)

majela

4. 2. 2010 13:20

Včera jsem upekla přes noc naložený bok a je to opravdu luxusní záležitost :-p:no::no:

Gabina

14. 1. 2010 16:48

Martine, já bych se toho nebála. Dělala jsem vynikající http://www.toprecepty.cz/recept/8205-pikantni-krko... kam se zase dává kakao a taky nám to chutnalo :-D

Martin

14. 1. 2010 16:40

Díky Jani, v Neděli je budu zkoušet, tak dám vědět jak to dopadlo :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2010 17:41

martin (neregistrovaný/á) já jsem to teda nedělala, ale určitě by ta lžička nic tak moc neovlivnila a má tam svůj účel. Když, tak dej jen malinko, jako maris dala méně kečupu. Nic nepokazíš;-)

martin

13. 1. 2010 17:17

Zdravím, chtěl bych tenhle recept vyzkoušet, ale dělá mi starosti ta káva :-)). Přece musí zůstat na povrchu těch žeber? Pořád přemýšlím ...dát či nedát :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2009 18:22

:-p:yes::yes:

maris maris

5. 7. 2009 16:06

Žebírka nás nikdy nezklamaly, jen jsem dala míň kečupu, který moc nemusíme ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená žebra žebírka pečená žebra v troubě zebirka recept pečená žebra recept žebírka pečená v troubě na medu marinovaná žebírka pečená vepřová žebra žebírka recepty pečená žebra podle pohlreicha marinovaná vepřová žebra pohlreich vepřová žebra recept na zebirka nakládaná žebírka marináda na žebírka pečené žebra pečená vepřová žebra v troubě marinovaná vepřová žebra vepřová žebra recept recept zebirka

Suroviny: žebra vepřová, kečup sladký, káva mletá, česnek, cibule, hořčice hrubozrnná, cukr krupice, pivo světlé, sůl, pepř barevný mletý

TopRecepty.cz

Pečená vepřová žebírka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzD