Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPg2
Moje poznámka
Sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPg2
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 19 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 5 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 3 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 4 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 4 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 4 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 4 hodinami
Mila kuličky
Marule před 5 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 6 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
domácí pekárna recepty sekaná,
sekaná z pekárny,
sekaná pečená v pekárně,
pečení sekané v domácí pekárně,
sekaná pečená v domácí pekárně,
domácí pekárna top recepty,
domácí pečená sekaná,
sekaná v pekárně,
domácí sekaná,
recepty na pečení v domácí pekárně,
sekaná pečená v v domácí pekárně,
domácí pekárna sekaná,
sekana pečená v z domácí pekarny,
sekaná s domácí pekárny,
recept domácí sekaná,
domácí pekárna sekaná recept,
sekaná domácí pekárna,
sekaná v domácí pekárně jak nastavit
Suroviny:
maso mleté,
voda,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
bramborák v prášku,
prášek do pečiva
Komentáře (6)
není nad klasiku
Mleté maso pokud zahušťuji,tak většinou solamylem,strouhanku dávám málo kdy.S tím bramborákem je to príma vychytávka