Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPg2
Moje poznámka
Sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPg2
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 15 minutami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 41 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 3 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
domácí pekárna recepty sekaná,
sekaná z pekárny,
sekaná pečená v pekárně,
pečení sekané v domácí pekárně,
sekaná pečená v domácí pekárně,
domácí pekárna top recepty,
domácí pečená sekaná,
sekaná v pekárně,
domácí sekaná,
recepty na pečení v domácí pekárně,
sekaná pečená v v domácí pekárně,
domácí pekárna sekaná,
sekana pečená v z domácí pekarny,
sekaná s domácí pekárny,
recept domácí sekaná,
domácí pekárna sekaná recept,
sekaná domácí pekárna,
sekaná v domácí pekárně jak nastavit
Suroviny:
maso mleté,
voda,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
bramborák v prášku,
prášek do pečiva
Komentáře (6)
není nad klasiku
Mleté maso pokud zahušťuji,tak většinou solamylem,strouhanku dávám málo kdy.S tím bramborákem je to príma vychytávka