Postup přípravy
Krok 1: Králíka vykostíme, plát osolíme, opepříme a posypeme vegetou. Pomažeme hořčicí. Z vajec usmažíme 2 omeletky. Přendáme na maso, poklademe kapií a podélně rozříznutou klobásou.
Krok 2: Obmotáme provázkem a vytvoříme roládu, kterou znovu posypeme kořením. Podlijeme vodou a pečeme na 200°C hodinu a půl přikryté, poté další půl hodinu odkryté.
Krok 3: Podáváme s kaší. Roláda je výborná i studená s chlebem, kyselou okurkou a hořčicí.
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z králíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D6j
Moje poznámka
Roláda z králíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1D6j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 16 hodinami
Tématické fráze:
králík roláda,
jak vykostit králíka video,
vykostěný králík,
masová roláda z králíka,
pečená roláda z králíka,
dančí maso,
králík roláda recept,
daňčí maso recepty,
roklada s kralika,
rolada zkralika,
jak vykostit králíka,
kralicci roláda,
vykostěný králík recepty,
rolanda z kralika,
králík recepty roláda,
roláda kralik,
králík roládu,
vykosteny kralik rolada,
rolada skralika,
masová roláda s králíků
Suroviny:
králík,
hořčice plnotučná,
klobása pikantní,
vejce,
kapie,
sůl,
pepř,
vegeta
Komentáře (2)