Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,37 g |
Tuky | 93,34 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 52,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
Moje poznámka
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 10 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 10 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 10 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 11 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 12 hodinami
Tématické fráze:
tousty s chřestem,
opečený toast,
toasty zapečené s chřestem,
toust s pošírovaným vejcem,
s pošírovaným vejcem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
prsa kuřecí,
vejce,
chřest,
olej,
máslo,
ocet,
voda,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
olej,
med
Komentáře (10)
casino: proti gustu...klidně i rukou...my jsme použili příbor kovový...i když přítel naprosto neesteticky a nekultivovaně - o to víc však labužnicky - vysrkl žloutek se slovy: ty nevytečeš, ani kousek nazmar
Taky se mi to líbí
Akorát přemejšlím, jestli je to na vidličku či spíše na příbor králů...
Ať tak či tak, měl bych strach že mi to živé vejce zdrhne