Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,95 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jak získat červené zelí: Uchopíme hlávku zelí a předčítáme ze Slovníku nespisovné češtiny tak dlouho až zelí zrumění. Pokud je zelí polského či slezského původu použijeme Slownik polskich prekleństw i wulgarzymów.
Neuspějeme-li zajdeme do obchodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 14 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 18 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 36 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 52 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit česnečku? Tato polévka je snadná a rychlá, navíc šetří žaludek i peněženku
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Další recepty
Tématické fráze: zelí z rebarbory zelí z z rebarbory rebarbora a zelí zelí s rebarboru
Suroviny: zelí červené, omastek, mouka, rebarbora, voda, cibule, sůl, cukr
Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6Xm
0 názorů