Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 7. 2015 16:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 434 kJ / 343 kcal
Bílkoviny10,95 g
Tuky1,60 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy63,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jak získat červené zelí: Uchopíme hlávku zelí a předčítáme ze Slovníku nespisovné češtiny tak dlouho až zelí zrumění. Pokud je zelí polského či slezského původu použijeme Slownik polskich prekleństw i wulgarzymów.

Neuspějeme-li zajdeme do obchodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelí z rebarbory zelí z z rebarbory rebarbora a zelí zelí s rebarboru

Suroviny: zelí červené, omastek, mouka, rebarbora, voda, cibule, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6Xm