Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 026 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,02 g |
Tuky | 46,03 g |
Vláknina | 5,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 69,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí, papriku a cibulku nakrájíme na nudličky, mrkev nastrouháme. Zálivku metličkou vyšleháme a spojíme se zeleninou. Necháme vychladit.
Zveřejněno 27. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBL0
Moje poznámka
Svěží salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBL0
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 22 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
paprika, kukuřice salatek,
těstovinová rýže recepty,
sveží salátek,
svěží jarní salatek,
salatek pro deti,
svezi zeleninovy salatek,
domací salátek
Suroviny:
zelí čínské,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
cibulka jarní,
kukuřice sterilovaná,
olej,
voda,
cukr hnědý,
ocet jablečný,
zázvor sušený,
sůl,
pepř
Komentáře (3)