Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medvědí řízky

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

6. 10. 2015 12:40

Suroviny

Porce: 4

Nutriční hodnoty

Energie16 660 kJ / 3 982 kcal
Bílkoviny84,92 g
Tuky356,07 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 3,24 g
Sůl7,89 g
Sacharidy105,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

katstrnad

19. 10. 2015 18:44

Tak je to z vepřového nebo hovězího???:-S

Lotrandoska

13. 10. 2015 16:49

Všem se omlouvám.. Jsem tu nová a netušila jsem,že to zde je rozdělené na sekce..Vepřové maso a ostatní. Recept dělávala již moje babička a kdo přijede,vždy je po mně chce..:-D :-8

Petra

7. 10. 2015 22:57

Mě taky zaujalo to medvědí maso, i když je mi jasné, že z něj to není, spíš jsem jen chtěla říct, že medvědí maso jsem ještě neměla.
Ale dávat na jídlo sýr a kečup je tak jako tak hrůza. ;-)

Dajda Dajda

6. 10. 2015 20:07

Anna Kocikova: Tak zařazení ve vepřovém mase jsem si nevšimla. Tak mě zaujalo, že někdo medvědí maso skutečně ochutnal. :-O

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 10. 2015 16:51

Recept se mi líbí:-KUž jsem kdysi dávno dělala podobně,ale z kuřecího masa a pochutnali jsme si:-p:yes:

Petra:Také se mi zdá,že poslední dva přidané rádoby podobné recepty mají jinou přípravu a postup.Jsou naplněné a usmažené v trojobalu:-)

V surovinách je kýta,nebo kotleta,kategorie je vepřové maso,takže z medvěda to určitě není:-))Není co v surovinách upřesňovat:-)
Název receptu bych neřešila;-)možná je podle tohoto http://www.toprecepty.cz/recept/13840-medvedi-rize...

Petra

6. 10. 2015 15:41

To nebude podle medvědích tlap, to je totiž plněný řízek neboli kapsa....:-):-)

Dajda Dajda

6. 10. 2015 14:54

mika59: Kdysi koloval podobný recept pod názvem medvědí tlapy, tak možná proto medvědí řízky. ;-) Chtělo by to ale upřesnit v surovinách.

mika59 mika59

6. 10. 2015 14:31

S medvědem to má společné jen název. Tento recept je na internetu z vepřového i kuřecího masa. Některý je s medvědím česnekem, tak možná podle toho. Je i tady na Topkách.

Petra

6. 10. 2015 14:24

Tak medvědí maso jsem ještě neměla. :o) Ale strouhaný sýr a kečup bych tam už určitě nedávala. :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 10. 2015 14:12

spagetka:Ano dělala sousedka mi dala před pěti roky kousek masa ,žebírka a dělala jsem klasický perkelt ,nic víc než cibulku papriku ,majoránku a česnek. Maso je mírně sladké ,jemné/žebírko/.Mohu jen říct ,že chutnalo! Dělala jsem jako přílohu noky. Trošku jsem se ošívala /medvěd/,ale kupodivu ....Asi tak,že co nesežere mně .....:-D

spagetka spagetka

6. 10. 2015 13:58

Veronika.Hrozna: Verunko, já medvěda nikdy neochutnala, jaké je to maso? Dělala jsi z něj něco?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 10. 2015 13:42

Klikla jsem na recept v mrazáku mám kousek medvěda a ono to tam není jestli je to maso medvědí!:-O

spagetka spagetka

6. 10. 2015 12:47

Sice nevím, proč zrovna medvědí, ale...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: medvědí řízek medvědí maso medvedi rizky recepty z medvědího masa medvedi rizek recept medvědí tlapy z masa co je medvědí řízek medvědí maso recept medvědí řízky recept kyta vepřová recepty medvědí tlapa medvědí tlapa recept recept na vepsove mesom a špenátem medvedi maso recepty recept na medvědí maso recept na medvědí řízek medvědí medved recept na řízky recept medvědí řízky recept medvědí řízek recept medvědí řízky hovězího masa

Suroviny: kýta vepřová, sýr tvrdý, cibule, vejce, olej, petržel, rohlík, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř, koření kari

TopRecepty.cz

Medvědí řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pl96