Kachní polévka se svítkem
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 425 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,06 g |
Tuky | 40,41 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 30,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to polévka, která má ohromnou sílu vývaru, že by probrala snad každého. Jedli jsme jí 3 dny a klidně bychom zvládli i týden!
Maso z obraných krků můžeme dát do polévky, já z něj udělala moc dobré rizoto!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2011 12:57
10. 9. 2010 17:33
26. 7. 2009 12:38
26. 4. 2009 17:19
18. 4. 2009 16:16
18. 4. 2009 15:27
Přidal jsem fotečky, na kterých je vidět, jak svitek polévku nasává(proto ty bublinky) a také krky na obíračku. Do rizota je jich škoda.
17. 4. 2009 22:07
17. 4. 2009 21:42
17. 4. 2009 21:40
17. 4. 2009 21:22
17. 4. 2009 18:22
17. 4. 2009 18:14
17. 4. 2009 18:09
17. 4. 2009 18:04
17. 4. 2009 17:46
Posílám bodíka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 1 hodinou
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Bramborovo - kuřecí guláš
Marie65 uvařila před 7 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Verounek uvařila před 24 minutami
Pšenično-žitné rohlíky
Tonja uvařila před 30 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 14 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 15 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 16 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 16 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Dokonale vypečená kachna: Jak ji připravit na český i asijský způsob tak, aby chutnala božsky
Další recepty
Tématické fráze: kachní vývar kačení polévka vývar z kachny svítek do polévky polévka z kačeních drobu kachní polívka vaječný svítek pohlreich vajecny svitek do polevky kachní krky svitek do polívky vajecny svitek do polevky recept drobenka do polívky polévka z kachních krků kachnipolevka kachní vývar recept kacní polévka vaječný svítek polévka z kachních vnitřností polévka z kachních drobů svítek
Suroviny: krk kachní, cibule, zelenina kořenová, lusky fazolkové, pažitka, libeček čerstvý, pepř, sůl, máslo, sůl, vejce, mouka hrubá, mléko, ořech muškátový, pažitka, olej
Kachní polévka se svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjEM
17 názorů