Hrachová kaše s rozmarýnovým krůtím stehnem pečeném na česneku a mrkvovo-česnekovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 184 kJ / 1 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,18 g |
| Tuky | 7,85 g |
| Vláknina | 79,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 309,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová kaše s rozmarýnovým krůtím stehnem pečeném na česneku a mrkvovo-česnekovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njKR
Moje poznámka
Hrachová kaše s rozmarýnovým krůtím stehnem pečeném na česneku a mrkvovo-česnekovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njKR
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 1 hodinou
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno 28. 10. 2025 16:48:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 11 minutami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 2 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 3 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 6 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 8 hodinami
Tématické fráze:
hrachová polévka ze žlutého hrachu,
hrachová kaše,
hrachová kaše v ph,
recepz hrachová kaše,
mrkvovo bramborové pyré
Suroviny:
hrách žlutý,
voda,
sůl himalájská,
stehno krůtí,
voda,
cibule,
rozmarýn,
sůl himalájská,
mrkev,
česnek,
mrkev
Komentáře (5)