Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,49 g |
| Tuky | 12,00 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 26,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 10 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Margot kuličky
Junys před 6 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 6 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 6 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 8 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 9 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 9 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 9 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po burgundsku,
hovězí po burgunsku,
hovězí po burgundsku recept,
hovězí v pomalém hrnci,
hovězí na víně v pomalém hrnci,
telecí po burgundsku,
hovězí po burgunsku v pomalém hrnci,
hovězí pomalý hrnec,
hovězí po burgundsku v ph,
recept na hovezi po burgundsku,
jelení po burgundsku,
recepty pomalý hrnec,
hovezi zadni v pomalem hrnci,
burgundské hovězí,
recepty hovězí po burgundsku,
recept hovězi po burgundsku,
hovězí po burbunsku,
hovězí po burgundsku top recepty,
hovězí zadní pomalý hrnec,
hovězí zadní po burgundsku
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (6)