Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 148 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,58 g |
Tuky | 57,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 3,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Moje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 4 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečený pangas,
pangas,
pangas recepty,
pangas v troubě,
pangas zapeceny,
recepty z pangase,
zapečený pangasius se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
úprava pangase,
zapecena ryba s ryzi,
zapečený pangas recepty,
zapeceny pangas recept,
pangas s rýží,
pangasius s nivou,
pangas s nivou,
zapečený pangasius s nivou,
výborný pangasius,
recept na pangase,
pangas s pórkem
Suroviny:
pangasius,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý,
sýr niva,
pórek,
koření na ryby,
šťáva citronová,
sůl,
olej,
pažitka,
rajče
Komentáře (17)
Tohle bude určitě výborné...
Holky, nesráží se vám zakysaná smetana při tepelné úpravě? Mně se vždycky udělaly takové neestetické sraženinky, tak ji raději na zapékání nepoužívám... Nemáte nějaký trik, jak tomu předejít?