Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 148 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,58 g |
Tuky | 57,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 3,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Moje poznámka
Výborný zapečený Pangas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2LR
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Noumik před 2 hodinami
Játrová omáčka
Antonausprag před 5 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 6 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 7 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 8 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečený pangas,
pangas,
pangas recepty,
pangas v troubě,
pangas zapeceny,
recepty z pangase,
zapečený pangasius se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
zapečená ryba se smetanou,
úprava pangase,
zapecena ryba s ryzi,
zapečený pangas recepty,
zapeceny pangas recept,
pangas s rýží,
pangasius s nivou,
pangas s nivou,
zapečený pangasius s nivou,
výborný pangasius,
recept na pangase,
pangas s pórkem
Suroviny:
pangasius,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý,
sýr niva,
pórek,
koření na ryby,
šťáva citronová,
sůl,
olej,
pažitka,
rajče
Komentáře (17)
Tohle bude určitě výborné...
Holky, nesráží se vám zakysaná smetana při tepelné úpravě? Mně se vždycky udělaly takové neestetické sraženinky, tak ji raději na zapékání nepoužívám... Nemáte nějaký trik, jak tomu předejít?