Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 475 kJ / 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,66 g |
| Tuky | 35,99 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol nasekáme na menšie kúsky.
Krok 2: Do vymastenej zapekacej misky dáme polovicu karfiolu, posypeme tvarohom a zakryjeme druhou polovicou karfiolu.
Krok 3: V smotane rozmiešame múku, vajce, soľ a bylinky a zalejeme karfiol.
Krok 4: V rúre pečieme na 170°C asi 30 - 40 min.
Zveřejněno 23. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zn8Q
Moje poznámka
Květák s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zn8Q
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 12 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 13 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 15 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 15 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 7 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 11 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 11 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 13 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 13 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 13 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 14 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 14 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 14 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
květak s tvarohem,
zapečený květák s tvarohem,
recepty z květáku,
květák recepty,
zapeceny kvetak s tvarohem a vajickem,
recepty na květak,
recept na květák s tvarohem,
recepty květák a tvaroh,
nezvykly recept květak,
tvaroh s kvetakem
Suroviny:
květák,
tvaroh,
vejce,
smetana sladká,
mouka hladká,
kopr,
pažitka,
sůl
Komentáře (4)