Pstruží filet na mexických fazolích

Ryby Doba přípravy: 15 minut 3 názory

Ryby Doba přípravy: 15 minut 3 názory

Suroviny 2 porce

2 ks filetu ze pstruha
1 plechovka mexických fazolí s kukuřicí
přepuštěné máslo
sůl
citronový pepř
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme.

  2. Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety z obou stran zlehka poprášíme hladkou moukou a opečeme nejprve kůží dolů. Jakmile kůže zezlátne, tak opatrně filety otočíme a opečeme rychle krátce i z druhé strany.

  3. V rendlíku si prohřejeme obsah plechovky, který už nijak nedochucujeme. Podáváme jako rychlou večeři.

Poznámka od kuchařky

Trochu netradiční kombinace, ale u nás měla úspěch :)

Komentáře k receptu Pstruží filet na mexických fazolích

Tématické fráze: filet ze pstruha recept recepty - filety ze pstruha recept na filet ze pstruha pstruzi filet z lososa mexická fazolová pánev pstruzi příprava pstruh s fazolemy ryba na fazolích pstruh s fazolemi pstruží filet recepty treska na fazolich