Bombardino pohár

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 15 názorů

Suroviny

250 g Mascarpone
4 PL Bombardina + trochu na dozdobení
pár čerstvých jahod
1 vanilkový cukr
šťáva z poloviny citrónu
citronová kůra
piškoty (můžete použít i cukrářské)
silná káva (na namáčení piškotů)
vyšlehaná smetana na šlehání
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mascarpone smícháme s Bombardinem, vanilínovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou (podle chuti můžete přisladit). Jahody nakrájíme na plátky.

  2. Piškoty namočíme ve vychladlé kávě a vyskládáme jimi dno pohárů. Strany obložíme jahodovými plátky (můžete je vrstvit třeba i do krému) a vymíchaným krémem naplníme poháry. Navrch přijde šlehačka a polijeme ještě zlehka Bombardinem.

Poznámka

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 048 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bombardino pohár

Tématické fráze: bombardino recept bombardino bombardino jak pouzit pohary z mascarpone co je bombardino poháry recept poháry s mascarpone kava s bombardinem bombardino se slehackou bombardino příprava kava bombardino recept bombardyno recepty krém z bombardina domaci bombardino recept z čeho je bombardino recept domácí bombardino bombardino mascarpone příprava bombardina recept domácí bombardino s kávou a šlehačkou recept na pohár

Zapomněl/a jsem heslo