Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí chléb II.

Křupavý, měkký, nadýchaný, voňavý a zcela domácí - to jsou všechna pojmenování, která můžete chlebu z tohoto receptu dát. Suroviny se vloží do pekárny a ta již pracuje za vás. Je to snadné a výsledek dokonalý.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 165 min Doba přípravy dle zvoleného programu.

180 min (15 min příprava + 165 min tepelná úprava, Doba přípravy dle zvoleného programu.)

3. 5. 2009 18:32

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 780 kJ / 1 860 kcal
Bílkoviny61,63 g
Tuky11,00 g
Vláknina18,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy369,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: internet

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ertep

31. 1. 2010 12:04

On dopad dobře - krásně vypadal, ale tohle je spíš typ toustového chleba, i v ostatních receptech nemůžu najít nic co by bylo jako šumava, nebo konzumní chléb (ten nejobyčejnější z obchodu)

k.radulka k.radulka

31. 1. 2010 12:04

Prosím prosím když udělám z celeho 1 kg. nepřekyne mi? mám pekárnu na 1,5 kg těsta:-// chleba jsem popravdě v pekárně dělala jen žitný tak nevím:-8

Lusinda79

31. 1. 2010 11:59

Ertepe, ono je nutné do té pekárny občas nahlédnout a podle konzistence těsta buď dolít trochu vody nebo přisypat mouku.Tohle je klasický bílý chléb a ten je měkčí, zkus si vybrat recept na nějaký tmavší chlebík, podívej se na recepty pro DP, určitě si tam vybereš.Mně se můj úplně první chléb také moc nevydařil;-), opakovaná dělá mistra.Držím palce!

ertep

31. 1. 2010 11:53

Pekárnu máme chvíli, pokud to je nejlepší recept na chleba, tak jme vyhodily peníze za nesmysl. Nemá někdo prosím recept na ten nejobyčejnější konzumní chleba jako z obchodu? Tohle nebyl chleba, ale buchta jaká se dělá při zabijačce...

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2010 23:01

Lusinda79 Taky ho zkusím klasicky v troubě, pomož mi pán Bůh:-)):-D

Lusinda79

30. 1. 2010 20:12

Nějak špatně mi na sprint kynul, chtělo to delší čas, tak jsem těsto nechala na teple dokynout.Upekla jsem ho pak klasicky v troubě.Ale dopadl výborně-možná nejlépe ze všech mých chlebíků(zase tolik jich nebylo;-)).

Lusinda79

30. 1. 2010 16:53

Jani, já se na ten chleba právě chystám.Chudák pečka týden zahálela;-)Líbí se mi, že vše mám po ruce ve spíži.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 1. 2010 11:14

Irrena tady je rada drahá, co? No, v pekárně to řešit nemusím, ale tady myslím, až je pořádně narostlé, ne? Normálně, jak když děláš buchtu, aspoň myslím. Já jsem chleba v ruce dělala jen jednou a taky se mi povedl;-)

Irrena Irrena

24. 1. 2010 08:26

Jani jak dlouho nechat těsto kynou?:-?:-?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2010 13:16

Irrena určitě! Všechny chleby, co se dělají v pekárně jdou i ručně!;-) A myslím, že by byl skvělý upečený v troubě:-p

drahulin drahulin

22. 1. 2010 12:00

Jdu zapnout pečku a vyzkouším.Posílám bodík,vypadá báječně.+:yes:

thomassinno thomassinno

22. 1. 2010 11:52

Další chlebík, který budu péct ... už ted posílám bodík Jani, vypadá naprosto úžasně :yes: +19

Irrena Irrena

22. 1. 2010 11:50

Jani ten chlebík vypadá tak úžasně:-p:-p, ale bohužel nemám DP, myslíš že bych ho mohla zkusit ručmo?:-?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2010 11:20

Maruško, díky, to jsem ráda.;-)

Marie Klara

7. 1. 2010 10:27

S pekárnou začínám a první chlebík, který jsem v ní zkusila, byl tento. Opravdu vynikající, dávám bodík.

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chléb domácí chleba nejlepsi chleb z domaci pekarny rychlý domácí chléb super recept na domácí chleba nejlepší chleba z domácí pekárny nejlepsi pekarna chleba rychlý chléb v domácí pekárně rychlý domácí chléb bez kynutí domácí chleba recepty domácí chléb z domácí pekárny nejlepší domácí chleba domácí chleba z domácí pekárny super recept na domácí chleba v elektrické troubě rychly chleb z domaci pekarny chleba z domácí pekárny recepty nejlepši domaci chleb domácí pekárna vega ošatka na kynutí chleba recept na domácí chleba z pekárny

Suroviny: mouka hladká, ocet, sůl, kmín celý, droždí čerstvé, voda

TopRecepty.cz

Domácí chléb II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6qW