Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 4. 2016 21:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 486 kJ / 355 kcal
Bílkoviny59,90 g
Tuky9,25 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: treska tmavá recept

Suroviny: filet z tresky, pórek, cuketa, smetana zakysaná, sýr cottage, slunečnice loupaná, ghee, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwNz