Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 575 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,23 g |
Tuky | 32,99 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 303,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do osoleného mléka rozšleháme vejce a cukr, pomalu podle potřeby přidáváme mouku, vyšleháme do řídkého těsta (jako je těsto na palačinky).
Krok 2: Nakonec do těsta vmícháme na kolečka (nebo půlkolečka) nakrájené banány.
Krok 3: Smažíme placičky po obou stranách do zlatova. Přebytečný olej vysajeme z placiček papírovým ubrouskem a obalujeme ve skořicovém cukru.
Zveřejněno 9. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opičí placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVXr
Moje poznámka
Opičí placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVXr
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 13 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 13 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 12 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 33 minutami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 9 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 10 hodinami
Tématické fráze:
opičí placiçky,
opičí placky,
opičí palačinky,
jídelníček pro opičku žofku,
recept na opici placky,
mrkvová s banánem placička
Suroviny:
mléko,
vejce,
cukr moučkový,
mouka hladká,
banán,
sůl,
cukr skořice,
olej
Komentáře (1)