Kuřecí játra s vinnou cibulí, česnekem a zeleninovým kuskusem

Lubik Kuchař: Lubik

Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

500 g drůbežích jater
1 dl oleje
5 dkg másla
sůl
pepř
1 cibule
1 palička česneku
5 lžic bílého vína
pár snítek tymiánu
kuskus
zelenina (benátská směs)
1 lžička kari
1 litr vody
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na másle orestujeme zeleninu, přidáme sůl, pepř a lžičku kari, zalijeme jedním litrem vody a 5 minut dusíme. Směsí zalijeme kuskus, promícháme a necháme nabobtnat.

  2. Na másle a oleji dáme restovat osolená a opepřená játra - cca 5 minut z každé strany. Orestovaná játra vyndáme z pánve a na výpeku opečeme cibuli a česnek. Opékáme do zlatova, přidáme 5 lžic bílého vína a 5 minut dusíme.
    Na talíři ozdobíme játra touto směsí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra s vinnou cibulí, česnekem a zeleninovým kuskusem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jatra s kuskusem drůbeží játra na cibulce a zeleninový kuskus kuřecí játra na cibulce játra a kus kuskus kuřecí játra se zeleninou kus kus s na játrech benátská játra kuřecí játra recept benátská kuřecí játra