Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře Medard

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

amarcha amarcha

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 258 kJ /
2 691 kcal
Bílkoviny374,37 g
Tuky121,97 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 998 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,63 g
Sacharidy22,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsní řízky očistíme, omyjeme a překrojíme napůl (aby byly tenčí plátky), osolíme, a posypeme kořením na kuře popř. grilovacím kořením. Krok 2: Rozpálíme olej v pánvi a opražíme na něm slaninu. Až nám pustí trochu šťávu, vytáhneme ven a do oleje s výpekem ze slaniny dáme malinko opéct prsa. Jen tak lehce z obou stran, aby se zatáhla. Krok 3: Medovou majonézu smícháme se sušenou cibulí. Opečené maso narovnáme do zapékací mísy, zalijeme medovou majonézou, poklademe na to plátky slaniny, zasypeme čerstvými, na kostky nakrájenými houbami, nasekanou petrželkou a strouhaným sýrem a vše chvíli zapečeme při 180 stupních - cca 15-20 minut.

Zveřejněno 11. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře Medard

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xn4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře Medard

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xn4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, slanina, houby čerstvé, olej, cibule sušená, sýr strouhaný, nať petrželová, sůl, koření na kuře, majonéza

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu