

Hermelín v pikantní marinádě
Suroviny
- 4 Hermelíny
- Marináda :
- uzená červená paprika
- špetka pálivé papriky
- nadrcené sušené houby
- sůl
- pepř
- 100 ml oleje
Postup přípravy receptu
Hermelíny naložíme přes noc do uvedené marinády - (smícháme oba druhy papriky s olejem a nadrcenými sušenými houbami, pepřem a solí).
Druhý den naložené Hermelíny položíme (každý zvlášť) na alobalový čtverec, alobal přehneme dolů pod boky sýrů tak, aby sýr nevytékal.Takto zabalené Hermelíny dáme na plech do předehřáté trouby na program "gril" na cca 8-10 minut. Opatrně je po této době vyjmeme z alobalu a přendáme na talíř. Podáváme se zeleninovým salátem.
Poznámka od kuchařky
V létě děláme venku na grilu.