Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 815 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z tuňáka se zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpGR
Moje poznámka
Steak z tuňáka se zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpGR
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 11 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 14 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 14 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 6 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 10 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 10 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 11 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 11 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 12 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 12 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 12 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 13 hodinami
Tématické fráze:
čerstvý tuňák recepty,
jak připravit steak z tuňáka,
čerstvý tuňák recept,
priprava tunaka,
steak z tuňáka na pánvi,
příprava steaku z tuňáka,
tuňák čerstvý recept,
tuňák příprava,
koření na tuňáka,
steak z tuňáka,
recepty z čerstvého tuňáka,
recept na tuňáka,
recept na cerstveho tunaka,
tunak na panvi,
steak z tuňáka recept,
tuňák steak recept,
tuňák steak,
čerstvý tuňák,
tunak se zeleninou,
tunak s provensalskym korenim
Suroviny:
filet z tuňáka,
olej olivový,
rukola,
špenát čerstvý,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (2)