Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 815 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z tuňáka se zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpGR
Moje poznámka
Steak z tuňáka se zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpGR
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Párečky v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 34 minutami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 3 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 4 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 6 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 6 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 6 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 8 hodinami
Tématické fráze:
čerstvý tuňák recepty,
jak připravit steak z tuňáka,
čerstvý tuňák recept,
priprava tunaka,
steak z tuňáka na pánvi,
příprava steaku z tuňáka,
tuňák čerstvý recept,
tuňák příprava,
koření na tuňáka,
steak z tuňáka,
recepty z čerstvého tuňáka,
recept na tuňáka,
recept na cerstveho tunaka,
tunak na panvi,
steak z tuňáka recept,
tuňák steak recept,
tuňák steak,
čerstvý tuňák,
tunak se zeleninou,
tunak s provensalskym korenim
Suroviny:
filet z tuňáka,
olej olivový,
rukola,
špenát čerstvý,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (2)