Bavorské grilovací klobásky v trojobalu
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,28 g |
Tuky | 8,36 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,90 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Zveřejněno 9. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské grilovací klobásky v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4N2
Moje poznámka
Bavorské grilovací klobásky v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4N2
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 15 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 40 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
grilovací recepty,
bavorske klobasy,
bavorská klobása,
bavorská klobása recept,
bavorské klobásy recept,
klobasky,
bavorská klobása recepty,
recept na klobasky,
vyroba bavorske klobasy,
výroba grilovacich klobas,
bavorska masova klobasa,
recepty na klobasky,
grilovane klobasky,
klobasky recept,
domácí bavorská klobása,
grilovaci kucharka,
s grilovací klobásou,
klobaska ve strouhance,
grilovací kuchařky,
klobásy foto
Suroviny:
klobása grilovací,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)