Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| Tuky | 297,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 4,59 g |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Moje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 13 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 2 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 4 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 11 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 11 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 11 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 12 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
šunkovar recepty,
bůček v šunkovaru,
recepty pro šunkovar,
bůčkový závin,
paštika v šunkovaru,
závin z bůčku,
šunkovar recept,
paštika ze šunkovaru,
tlačenka v šunkovaru,
buckova rolada v sunkovaru,
recepty na šunkovar,
paštika z šunkovaru,
tlacenka ze šunkovaru,
recepty sunkovar,
recepty na paštiku z šunkovaru,
bůček z šunkovaru,
bůček ze šunkovaru,
bůčková paštika šunkovar,
recept na šunkovar,
sunkovar pastika
Suroviny:
bůček,
praganda,
koření,
cukr moučkový,
Komentáře (4)