Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný šnek kynutý

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2017 17:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 851 kJ / 3 549 kcal
Bílkoviny26,58 g
Tuky357,36 g
Vláknina3,94 g
Cholesterol 884 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy54,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirací pro tento slaný koláč byl řecký šnek z listového těsta v řeckém týdnu v Li... Byla to velká bašta. Moje chuťové buňky mají celkem dobrou paměť. Jen těsto jsem použila lehké, kynuté. Náplň jsem umíchala podle chuťových vzpomínek.

Dělala jsem i náplň z mletého masa, s drcenými sušenými rajčaty nebo bruschetovým pestem, bylinkami a kořením a ještě trochou parmezánu, moc dobré, ale mastné těsto. Šlo by i plundrové, naplnit croisanty masovou náplní, pak pomazat vajíčkem a posypat semínky. Ještě jsem to nedělala, ale určitě by to byla bašta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

9. 4. 2017 14:06

casino: Asi něco takového: https://kralovstvichuti.cz/koreni/smesi-koreni/bru...
Názvosloví výrobce zřejmě nijak neřešil 8-(:no:

janky3 janky3

9. 4. 2017 13:30

Lenunka: Představivost máte dobrou, to já to zpřeházela. Už je to opravené, tak snad je to tedˇsrozumitelné. Když ne, ptejte se.

janky3 janky3

9. 4. 2017 13:26

casino: Brusketu kupuji hotovou ve skleničce, a je moc dobrá. Základem jsou drcená sušená rajčata, olivový olej, bylinky, parmezán a další. Fotky holt musíme zkousnout, lepší to nebude.:-Q

Dajda Dajda

9. 4. 2017 10:30

casino: Bruschetta na zahuštění nebo jako koření? :-O Čemu se casino divíte, vždyť tu přece nejsme žádný jazykový kroužek, nepotřebujeme znát svůj jazyk a cizí pojmy používáme tak, jak se nám zrovna hodí: tiramisu sem, bruschtta tam:-! Za chvíli se ani nedomluvíme, ale hlavně když nám chutná! :-((

casino casino

9. 4. 2017 09:10

"Dělala jsem i náplň z mletého masa, s drcenými sušenými rajčaty nebo bruschetou, bylinkami a kořením a ještě trochou parmezánu, moc dobré, ale mastné těsto."
:-) co je to podle vás "bruschetta"? ;-) Že by koření?? Na zahuštění, nebo proč??? :-O:-)
***
No, počkám až trošku v surovinách uděláte jakýs takýs pořádek, ale 250 másla + 125 oleje + 150!!!!! tuku na plech, mi na 500 mouky přijde až až a bodejť by to nebylo "mastné těsto." že :-O:-)
***
technická:
Nějak se vám rozhasil formát foteček... Nemáte někoho, kdo by to nápravil?:-K

zizala zizala (moderátorka)

9. 4. 2017 06:40

Asi by bylo dobré v surovinách nějak oddělit ty, které patří do těsta a ty, které patří do náplně. A taky se v postupu ztrácím.

Lenunka Lenunka

9. 4. 2017 00:03

Omlouvám se, ale na podobný výtvor nemám asi dost vyvinutou prostorovou představivost...ztratila jsem se asi v půlce návodu. Jinak to samozřejmě neznamená, že to nemůže být mňamka:)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynuty snek olivový šnek recept na kynuté šneky kynuty sneci bruschetta recept na testo kynuté sneky plněné šneky co jí šnek kynute sneci olivový šnek recept šneci z kynutého těsta snek olivovy kynuté šneky s česnekem německy plněný chlebíček olivovy sneky kynuté šneky s náplněmi kynuté knedlíky#utm_content=lista kynuté knedlíky olivoví šnek recept kynuty plneny sneci

Suroviny: cukr krupice, droždí, mouka hladká, mléko, máslo, tuk, vejce, sůl, sýr žervé, pomazánkové máslo, máslo, koření na grilovanou zeleninu, pepř, pórek, sůl, špenát, kmín celý, olej olivový, semínka slunečnicová, koření italské

TopRecepty.cz

Plněný šnek kynutý

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AE37