Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 2,15 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 55,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme na kolečka a namažeme je (z obou stran) máslem utřeným s bazalkou.
Krok 2: Pomažeme Gorgonzolou a pokapeme kečupem. Navrch dáme ještě kousek Gorgonzoly. Dáme zapéct na 160°C cca 20 minut.
Krok 3: Konzumujeme teplé, nejlépe s dobrým vínem.
Zveřejněno 29. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gorgonzolové dukáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqP6
Moje poznámka
Gorgonzolové dukáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqP6
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 7 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 12 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 23 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 54 minutami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 3 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 3 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 4 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 6 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
gorgonzolové omáčka recept,
bramborove dukaty dip
Suroviny:
rohlík,
gorgonzola,
máslo,
bazalka čerstvá,
kečup sladký
Komentáře (2)