Postup přípravy
Krok 1: lev byl vyrezavan radylkem do korpusu podle papirove sablony.
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Český a Slovenský znak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q18Z
Moje poznámka
Český a Slovenský znak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q18Z
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 1 minutou
Pracny
xx_nattali_xx před 1 minutou
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 3 minutami
Perníčky
xx_nattali_xx před 3 minutami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 1 hodinou
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
šablony na peceni,
recepty.vaření,
sablona cesky lev,
znak českého lva,
sablona lev,
šablona lva,
cesky recepty,
znak kuchařů,
dort znak slavie,
zdobeni jedal,
lev šablona,
pečení vaření,
zelňačka podle honzy top recepty,
český lev erb 1920,
dorty českého znaku,
slovenský lev,
český lev šablona,
slovensky recepty foto sk,
šablony na pečení diskuze,
vareně pečeně slovensko
Suroviny:
korpus piskotový,
Komentáře (5)
Urobime aj my na buduce oslavy a prezentaciu receptov a jedal ktore sa tu kazdy rok robia a predavaju v tkzv. International days'. Dakujem za tip, to budu kukat...