Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborákové celozrnné bagety

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 6. 2009 14:36

Suroviny

Porce: 4 kusy asi po 290g

Nutriční hodnoty

Energie12 915 kJ / 3 087 kcal
Bílkoviny80,20 g
Tuky80,00 g
Vláknina25,05 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 6,80 g
Sůl16,55 g
Sacharidy498,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na pečení baget používám bagetové plechy s nepřilnavým povrchem. Není to nutnost, ale jako pomocník jsou vynikající.

Podrží těsto a dají mu požadovaný tvar, nemusí se vymazávat a přesto z nich bagetky krásně sjedou a pokud se plech ušpiní (třeba vajíčkem), stačí ho otřít hadříkem.

Zároveň se na nich bagetky pečou jakoby odspodu, takže pak mají kůrku ze všech stran.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

22. 6. 2009 20:35

Já jsem chtěla syrovátku koupit, ale viděla jsem v Hypernově krabičku za 230,-Kč :-O. To mně přišlo strašně moc. Pravda - byla BIO, ale i tak. Kupujete ji za tyhle peníze nebo se dá koupit levněji ? Bagety vypadají nádherně, bodík už jsem poslala;-);-)

spagetka spagetka

22. 6. 2009 20:20

Merylas, zatím odpovím místo Cathleen. Já přidávám syrovátku hlavně do chleba, najdi si chlebíky od tejaji, určitě tam jsou asi 2. Jo a do vyhledavače si dej syrovátk a zatrhni si suroviny, vyjede ti 7 receptů, kam ji můžeš přidat. Teď jsem to zkoušela ;-), určitě i v širším vyhledavači vyjedou možnosti, je výborná :yes::yes: Jo dala jsem do širšího vyhledavače syrovátka - recepty z ní a vyjelo hoodně velké množství receptů :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 6. 2009 19:58

Cathleen, měla bych na tebe dotaz. Do čeho všeho tu syrovátku přidáváš? Zítra bagety budu dělat, mám syrovátku sušenou a když se ta krabice otevře, tak se má spotřebovat do 14 dnů. Tak abych to stihla :-D

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 6. 2009 21:52

Dnes jsem u nás v Bille koupila sušenou syrovátku - 100% přírodní produkt, tak bagety budou :-!

finneta

19. 6. 2009 14:30

jendo, díky za odpověď a bodík už jsem samozřejmě dala, ale jsem v práci:-// a vyrušil mě šéf, takže jsem ho dala až po chvíli.

suzanna

19. 6. 2009 10:07

Nádhera, mám obrovskou chuť jít si okamžitě koupit plech na bagetky a pustit se do pečení:-D No a když už budu v tom nakupování, tak bych přikoupila i pekárnu a bylo by to skoro bez práce:yes::-D
Cathleen, máš všechny bagetky úžasné, hned bych si dala:yes:

Iljusa Iljusa

19. 6. 2009 09:00

:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

19. 6. 2009 08:02

Myslím, že to půjde třeba jenom vodou...u mě je syrovátka "odpad":-)) dělám si svůj tvaroh a ona mi zbývá. Je to vlastně zbytek z kyselého mléka, tak ji nechci jen tak vyhodit.
Možná se chuť baget (jen z vody) žďabínek změní, protože syrovátka je dost kyselá, ale určitě to nebude nějak drastické:yes:

Děkuju vám všem za kladný ohlas!:-8

Jenda1 Jenda1

19. 6. 2009 08:00

Martino, vyzkoušej místo syrovátky třeba pivo:-O;-). Mám s ním velmi dobré zkušenosti při pečení chleba;-):-p.
A když něco slíbím, tak to udělám:-S, třináctý bodík jsem posílal já:-*:-)):-8.

finneta

19. 6. 2009 07:32

jinak samozřejmě posílám bodík:yes:

finneta

19. 6. 2009 07:32

vypadají úžasně:yes::-D ale nemohla bych syrovátku nahradit něčím jiným?

Jenda1 Jenda1

19. 6. 2009 07:21

Cathleen, bagety jsou moc šmrncovní;-),představuji si skvělou chuť, kterou jim dodá bramborákový prášek:-p:-p:-p a k tomu ještě kreativní foto:yes:.
Posílám třináctý bodík.:-!:-)):yes::yes::yes:

Boubelinda

18. 6. 2009 20:20

Další dobrůtka od Cathleen. Teda nestačím péct.:-)):-)):yes:;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

18. 6. 2009 20:19

Moc hezké pečivo :yes: Jako ostatně vždy;-):yes: A moc pěkná fotka, ještě že jsi chtěla zaběhnout pod ořech:yes::-))

Patricie

18. 6. 2009 19:36

Všechno už bylo řečeno. Krásné.:yes::-))+

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: bagety kečup domácí recept domácí výroba tvarohu výroba domácího tvarohu plech na bagety celozrnné bagety celozrnna bageta recept výroba tvarohu doma recept na vyrobu tvarohu plech na pečení baget celozrnné pečivo recepty plech na pečení baget těstoviny se špenátem celozrnná bageta langoše těsto recept bagety z domácí pekárny recept na bagety bagety recept pečení baget syrovátka recepty

Suroviny: voda, syrovátka, cukr, droždí, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, bramborák v prášku, olej olivový

TopRecepty.cz

Bramborákové celozrnné bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48nk