Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 518 kJ / 3 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,19 g |
Tuky | 282,38 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 743 mg |
Sodík | 9,85 g |
Sůl | 24,15 g |
Sacharidy | 68,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grázlův mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYWk
Moje poznámka
Grázlův mls
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYWk
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 5 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
šnečí mls,
cikánský mls,
mls z brambor,
grázlovi brambory,
grazlovy brambory recept,
bramborový mls,
pizza s bramborovou oblohou,
odkud pochází recept na bramboráky,
recepty-grazluv mls,
brambory grázl,
nové syrovice přikryl,
cikansky salat z brambor a smetany,
grázlovy brambory,
bramborová kuchařka mls,
grzlv mls,
recept mls salat,
bramborová kuchařka, grázlův mls,
brambory slanina smetana,
sýr mls,
"grázlův mls
Suroviny:
brambory,
salám vysočina,
slanina,
sýr niva,
smetana ke šlehání,
česnek,
okurka salátová,
rajče,
salát ledový
Komentáře (3)