Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 53,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Moje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 5 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 1 hodinou
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečené krůtí kostky,
krůtí ořez recepty,
kuřecí kostky na bylinkách,
krůtí pečené kostky,
pečené krutí kostky v marinádě,
krůtí ořez recept,
pecene kruti kostky recept,
kruti kostky,
krůtí kostky na bylinkach,
bylinková marináda na krůtí maso,
bylinková marináda na krůtí maso,
krutí kostky recepty,
maso nalozit bylinkoveho pesta,
drubeží kostky na bylinkách,
kruti rizky kostky recepty,
krůtí kostky v pestu,
sojove kostky recept,
kruti kostky pečeně,
krutí maso naložení v soli a bylinkami
Suroviny:
olej,
omáčka sojová,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
pesto z medvědího česneku,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (2)