Krůtí kostky v bylinkové marinádě

cathleen Kuchařka: cathleen

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

cca 500 g krůtího ořezu
Na marinádu:
4 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
mletý pepř
cibule
sůl
1-2 lžíce pesta z medvědího česneku
petrželová nať
pažitka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky nasekáme a spolu s ostatními surovinami dobře promícháme.

  2. Maso nakrájíme na kostky a alespoň na dvě hodiny do této marinády naložíme. Pak ho rychle osmažíme na troše oleje.
    Podáváme s vařeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 98 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí kostky v bylinkové marinádě

  • zizala zizala

    Tak to je ideální recept na chalupu - naložit a pak rychle osmahnout :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pečené krůtí kostky krůtí ořez recepty kuřecí kostky na bylinkách krůtí pečené kostky pečené krutí kostky v marinádě krůtí ořez recept pecene kruti kostky recept kruti kostky krůtí kostky na bylinkach bylinková marináda na krůtí maso bylinková marináda na krůtí maso krutí kostky recepty maso nalozit bylinkoveho pesta drubeží kostky na bylinkách kruti rizky kostky recepty krůtí kostky v pestu sojove kostky recept kruti kostky pečeně krutí maso naložení v soli a bylinkami