Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 273 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 0,19 g |
Vláknina | 7,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 11,61 g |
Postup přípravy
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kousky. Na kousky nakrájíme také okurky a červenou cibuli. Krok 3: Vše dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Zakápneme olivovým olejem, limetkovou šťávou a posypeme parmezánem.
Zveřejněno 23. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkový salát s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vGv
Moje poznámka
Ředkvičkový salát s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vGv
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 9 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 10 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 11 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 11 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 8 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 8 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 8 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 9 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 11 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 12 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičkový salát,
ředkvičkové listy,
salát s parmazánem,
ředkvičkový salát - recepty,
jednoduchý salát s parmezánem,
recept salát ředkvičky,
recept na salát s ředkvičkou,
ředkvičkový salát s parmazánem
Suroviny:
ředkvičky,
okurky sterilované,
cibule červená,
česnek,
šťáva limetková,
olej olivový,
pepř,
parmazán
Komentáře (3)