Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z volské tlamy podle Viléma Vrabce

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2018 20:53

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 417 kJ / 339 kcal
Bílkoviny3,72 g
Tuky23,06 g
Vláknina12,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy25,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

23. 1. 2018 09:48

Jitka:
Máme v rodině na roční pobyt studentku z Thajska...
Nejí brambory...
No, jestli si myslí to co vy, tak to veřejně neventiluje:-!:-((;-(:-p

zizala zizala

23. 1. 2018 09:32

maris: Maruško, já jsem nikdy originál nejedla, jen jsem o něm četla. 1-2 dny proleželý je opravdu dobrý.

maris maris

23. 1. 2018 09:23

Salát z volské tlamy jsem milovala z Domu potravin / na Václaváku - bohužel dávno zrušený /. Od té doby jsem ho několikrát zkusila koupit někde jinde, ale žádný se mu nevyrovnal, takže mi zbyly jen vzpomínky:-). Byly tam skvělé i ostatní saláty, huspenina, chlebíčky. Určitě je nás tady - pamětníků - víc;-):-)

zizala zizala

23. 1. 2018 09:09

Jitka: :-D:-D To jsou zbytečné předsudky. Recept je klasický francouzský. Mohla bych název napsat německy Ochsenmaulsalat, jak se používá v německy mluvících zemích nebo francouzsky Salade de museau de bœuf, ale není důvod :-p

zizala zizala

23. 1. 2018 09:08

srettka: :-D Já taky ne, dělala jsem z líček. Ale dobré to bylo, takové příjemně kyselé, pikantní, skoro jako utopenci :-p

Jitka

23. 1. 2018 09:02

Už ten název je dost strašný, pak stačí ten první odstavec a du blejt velebnosti.

srettka

23. 1. 2018 08:51

Proti gustu...ještě tak ty líčka, mám tedy raději vepřový. Ale ta tlama..ja nevím..:-D Sem ani netušila, že se to jí :-O ale vzhledem k tomu, že jsem viděla v jednom pořadu z Ameriky, jak si do hambáče s gustem dávají prasečí rypák, tak je asi možné vše. Ikdyž zatím jsem v žádné masně bejčí "držku" fakt neviděla :-D

casino casino

22. 1. 2018 22:46

No jo, no... V. V. je V. V.:yes: Také podle něho rád vařím:-)
Na jih od Neapole z tý uvařený volský tlamy vyhoděj akorát fousiska. Zbytek, je to vlastně skoro čistej glutin, nařežou na tenko, posolej, popepřej, zakápnou citronem a na vesnickejch festách vám to prodaj za hříšnej peníz.
Jíst se to dá - z rodiny jsem byl jedinej:-D

magdalenka magdalenka

22. 1. 2018 22:02

zizala: mne by to chutilo aj bez oslavy, na šťastie nemám s tým skúsenosti...:-8

zizala zizala

22. 1. 2018 21:31

magdalenka: Bylo to dobré, hodil by se jako vyprošťovák po nějaké oslavě. :-)

magdalenka magdalenka

22. 1. 2018 21:21

Bude to dobrota...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát z volských tlam recept na volskou tlamu tlamickovy salat volsky salat vilém vrabec recepty aspik z kunovjanky lahůdky na zlatém kříži volsky salát recept salat s volskych tlam bejčí tlama vilem vrabec salàt z voské tlamy recepty vilém vrabec salát z volské lahůdky na krizi salát z volských tlam vepřová tlama salát recept voske tlami z jakého masa dělá volská tlama recept na salat z hovezi tlamy

Suroviny: voda, ocet, sůl, zelenina kořenová, cibule, bobkový list, pepř, semínka hořčičná, ocet, vývar masový, olej, hořčice, pepř, omáčka worcesterová, cibule, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Salát z volské tlamy podle Viléma Vrabce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3gpn