Zelňačka s kuřecí klobásou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 272 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,91 g |
Tuky | 13,24 g |
Vláknina | 8,11 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí dáme vařit do 1 l vody. Přidáme papriku, sůl a pepř.
Krok 2: Zatímco se zelí vaří, nakrájíme klobásu na tenká kolečka a opečeme je na sucho na nepřilnavé pánvi.
Krok 3: V trošce studené vody rozmícháme hladkou mouku a vlijeme do polévky. Přidáme opečenou klobásu a povaříme cca 10 minut. Nakonec přidáme zakysanou smetanu. Promícháme a necháme přejít varem.
Zveřejněno 7. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka s kuřecí klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgA2
Moje poznámka
Zelňačka s kuřecí klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgA2
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 10 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 10 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 15 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 15 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka s klobásou
Suroviny:
zelí kysané,
klobása,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (1)