Zelňačka s kuřecí klobásou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 272 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,91 g |
Tuky | 13,24 g |
Vláknina | 8,11 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí dáme vařit do 1 l vody. Přidáme papriku, sůl a pepř.
Krok 2: Zatímco se zelí vaří, nakrájíme klobásu na tenká kolečka a opečeme je na sucho na nepřilnavé pánvi.
Krok 3: V trošce studené vody rozmícháme hladkou mouku a vlijeme do polévky. Přidáme opečenou klobásu a povaříme cca 10 minut. Nakonec přidáme zakysanou smetanu. Promícháme a necháme přejít varem.
Zveřejněno 7. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka s kuřecí klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgA2
Moje poznámka
Zelňačka s kuřecí klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgA2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 5 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka s klobásou
Suroviny:
zelí kysané,
klobása,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (1)