Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s cuketou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 7. 2018 06:51

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie309 kJ / 74 kcal
Bílkoviny2,62 g
Tuky0,32 g
Vláknina8,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

3. 8. 2018 21:28

Majkaa: :-) To je síce pravda, ale treba kupovať to, čo je z ovčieho mlieka. To, že výrobcovia pridávajú kravské mlieko, lebo je oveľa lacnejšie, ešte neznamená, že je to dobré. Liečivé účinky bryndze žiadne kravské mlieko nenahradí. Tieto účinky má ale iba bryndza z nepasterizovaného ovčieho mlieka, a tú neviem, či v ČR dostanete. U nás áno, z fariem O chuti sa ani nebavím, nedá sa porovnávať.:-K
Majka, pokiaľ kupujem bryndzu na salaši, tak ani náhodou nie s prímesou kravského mlieka, ale poctivú. Salašu, kde toto predávajú, by som sa vyhla.

Frantiska Frantiska

3. 8. 2018 10:07

Majkaa: https://sk.wikipedia.org/wiki/Bryndza
Podľa Potravinového kódexu SR musí výrobok označovaný ako bryndza obsahovať minimálne 50 % ovčieho syra v sušine[6].
V poslednom čase sa do výrobkov pod označením bryndza pridáva značné množstvo kravského syra a namiesto tradičnej bryndzovej chute je oveľa viac cítiť tvarohovú chuť a konzistenciu[7][8][9][10]. Bryndzová chuť tak takmer úplne zaniká.

Majkaa Majkaa

3. 8. 2018 09:38

Simona Skolakova:
Budeš se divit, ale je i kravská, nebo na podzim se i míchá, když je méně ovčího mléka. Kupuji jí na Slovensku na salaši;-)

tejaja tejaja

3. 8. 2018 06:48

Majkaa: Simonka odpovedala za mňa. :-D Bryndza je predsa z ovčieho syra vyrobeného z ovčieho mlieka. To, čo predávajú niekedy v obchode, kde je namixované kravské mlieko aj v dosť vysokom objeme, by sa bryndzou správne nazývať ani nemalo.
Bryndzu by išlo nadrobiť, ale dá jedlu úplne inú chuť a konzistenciu. ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 8. 2018 00:13

Majkaa: musím se trošku smát,já jinou než ovčí brynzu neznám;-);-)

Majkaa Majkaa

2. 8. 2018 21:44

Šlo by dát místo sýru třeba ovčí bryndzu:-?

maris maris

23. 7. 2018 07:04

Špagety s cuketou taky dělám, ale moc se mi líbí ten kozí sýr, ten tomu dá určitě tu správniu tečku. Jednoduché a výborné.:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špagety s cuketou cuketa recepty cuketové špagety recepty z cukety cuketové špagety recept špagety z cukety recept na cuketové špagety cuketové recepty recepty cuketa na špagety recept špagety z cukety špagety recepty recepty na špagety s cuketou cuketové špagety recepty cuketa a špagety cuketa recept recepty na špagety z cukety špagety s cukety cuketa se špagetami špagety recept cuketovy spagety

Suroviny: cuketa, cibule, česnek, olej, koření oregáno čerstvé, pepř, sůl, sýr kozí

TopRecepty.cz

Špagety s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nqME