Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 408 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4PR
Moje poznámka
Patizónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4PR
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 21 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 42 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
patyzóny recept,
patyzonová polévka,
patisonová polévka,
polevka z patyzonu,
patison polévka,
patizony recepty,
polévka z patisonu,
patyzony,
patizon recepty,
patyzon polevka,
patizonová omáčka,
polívka z patizonu,
patizonova polievka,
recepty z patyzonu,
patyzon recepty,
rizky z patizonu,
patizonová polívka,
patyzon recept,
patyzon,
recepty patyzon
Suroviny:
patizon,
brambory,
máslo,
cibule,
sůl,
bujón,
mléko,
sýr tavený
Komentáře (7)
Díky za vytažení receptu; konečně jsem se zbavil dvou posledních patizonů: jeden šel pohodlně okrájet, ten druhý jsem musel po kouscích vydatlovat (viz foto)
Pro barvu jsem přidal mrkvičku, pro chuť kousek celeru a špetičku voňavého koření...
Pokud se zelenina rozfofruje (já vyrobil krém), tak je úúúplně fuk, když v ní patizon zcela absentuje
Mně to chutnalo, já jsem polífkovej a pošmáknu si i na slané česnekové vodě s vajíčkem..., ale paní casinová jídlo komentovala slovy: "Bylo to teplé..., ...ale ty houstičky se ti povedly."
No netušila ale, že testuji jakési na trhu nové, kupované krutonky...