Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 408 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4PR
Moje poznámka
Patizónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4PR
Nejnovější recepty
Svěží salát s olivami
Přidáno před 40 minutami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 6 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno 14. 8. 2025 11:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 2 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 3 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 3 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 4 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 7 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 15 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 19 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 22 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 22 hodinami
Tématické fráze:
patyzóny recept,
patyzonová polévka,
patisonová polévka,
polevka z patyzonu,
patison polévka,
patizony recepty,
polévka z patisonu,
patyzony,
patizon recepty,
patyzon polevka,
patizonová omáčka,
polívka z patizonu,
patizonova polievka,
recepty z patyzonu,
patyzon recepty,
rizky z patizonu,
patizonová polívka,
patyzon recept,
patyzon,
recepty patyzon
Suroviny:
patizon,
brambory,
máslo,
cibule,
sůl,
bujón,
mléko,
sýr tavený
Komentáře (7)
Díky za vytažení receptu; konečně jsem se zbavil dvou posledních patizonů: jeden šel pohodlně okrájet, ten druhý jsem musel po kouscích vydatlovat (viz foto)
Pro barvu jsem přidal mrkvičku, pro chuť kousek celeru a špetičku voňavého koření...
Pokud se zelenina rozfofruje (já vyrobil krém), tak je úúúplně fuk, když v ní patizon zcela absentuje
Mně to chutnalo, já jsem polífkovej a pošmáknu si i na slané česnekové vodě s vajíčkem..., ale paní casinová jídlo komentovala slovy: "Bylo to teplé..., ...ale ty houstičky se ti povedly."
No netušila ale, že testuji jakési na trhu nové, kupované krutonky...