Patizónová polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 408 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
na vrch sa dá nasypať strúhaný syr alebo opražený chlebík
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2016 19:44
Díky za vytažení receptu; konečně jsem se zbavil dvou posledních patizonů: jeden šel pohodlně okrájet, ten druhý jsem musel po kouscích vydatlovat (viz foto)
Pro barvu jsem přidal mrkvičku, pro chuť kousek celeru a špetičku voňavého koření...
Pokud se zelenina rozfofruje (já vyrobil krém), tak je úúúplně fuk, když v ní patizon zcela absentuje
Mně to chutnalo, já jsem polífkovej a pošmáknu si i na slané česnekové vodě s vajíčkem..., ale paní casinová jídlo komentovala slovy: "Bylo to teplé..., ...ale ty houstičky se ti povedly."
No netušila ale, že testuji jakési na trhu nové, kupované krutonky...
19. 1. 2016 06:01
31. 8. 2012 15:20
14. 8. 2011 17:18
9. 7. 2009 12:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 21 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 43 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak rychlit pažitku z vlastní zahrádky. Nenáročné pěstování na okenním parapetu
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Další recepty
Tématické fráze: patyzóny recept patyzonová polévka patisonová polévka polevka z patyzonu patison polévka patizony recepty polévka z patisonu patyzony patizon recepty patyzon polevka patizonová omáčka polívka z patizonu patizonova polievka recepty z patyzonu patyzon recepty rizky z patizonu patizonová polívka patyzon recept patyzon recepty patyzon
Suroviny: patizon, brambory, máslo, cibule, sůl, bujón, mléko, sýr tavený
Patizónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4PR
5 názorů