Krkovice Medvědí gril

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

2 porce Minutky 2 názory

Suroviny

2 silnější plátky vepřové krkovice
(plátek o síle cca 2cm)
4 lžíce koření Medvědí gril
2 lžíce oleje
Dále:
olej na smažení
osmažené kroužky z jedné větší cibule
sůl podle potřeby
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa po okrajích mírně nařízneme, po obou stranách posypeme kořením (na každý plátek 2 lžíce) a tenderizérem zlehka naklepeme. Poté pokapeme olejem, koření ještě rukou důkladně do masa vmasírujeme a každý plátek zavineme. Vložíme do misky, uzavřeme víkem a necháme 4 hodiny odpočinout.

  2. Na pánvi v rozehřátém oleji prudce osmažíme cca 4-5 minut z každé strany.
    Na přílohu se hodí uvařené brambory, které na talíři posypeme osmaženou cibulí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 76 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovice Medvědí gril

  • Anna Kocikova Anna Kocikova(autorka receptu)

    1974andrea: Andrejko,je bezvadné<3Maso není třeba už ničím jiným dochucovat:-)Už jsme ho kupovali po čtvrté.Ve městě je takový malinký obchůdek s kořením a tam ho Luba objevil.Jsem ráda,že jsi mi ho přibalila do balíčku s kuchařkou;-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    :yes: Tak jak ti chutnalo koření "Medvědí gril" ? ;-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: medvědí krkovice

Zapomněl/a jsem heslo