Jablkové čatní II.
Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření, cukru a octa, která může být sladká, kyselá nebo pikantní a podává se jako příloha k pokrmům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 4,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 488,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
Moje poznámka
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 16 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 50 minutami
Jablečná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 5 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 6 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 7 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 7 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 10 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 10 hodinami
Tématické fráze:
jablkové čatní,
jablkové chutney,
čatní recept,
čatní z jablek,
jablkové čatný,
chutney recept,
jablečné chutney,
čatní,
chutney recepty,
chutney jablkové,
jablečné čatní,
jablečné čatný,
čátní jablkové,
jablkový čatni,
recept na čatni,
čatny,
paprikové chutney,
čatný recept,
čatní z červené cibule,
chutney z jablek
Suroviny:
jablko,
olej,
cibule,
cukr krystal,
ocet,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
zázvor,
pepř cayenský
Komentáře (6)