Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,46 g |
| Tuky | 93,74 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 702 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,03 g |
| Sacharidy | 10,20 g |
Postup přípravy
Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo a rovněž necháme vychladnout. Krok 2: Do misky nakrájíme na kostičky šunku, okurky, vajíčko a na kolečka nakrájenou cibulku. Nakonec přidáme na malé kostičky nakrájený uvařený kedluben a majonézu. Krok 3: Vše společně promícháme, osolíme, opepříme podle chuti a dáme vychladit do lednice. Krok 4: Tresku opláchneme pod studenou vodou, osušíme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením na ryby. Krok 5: Na přepuštěném másle krátce z obou stran osmažíme. Krok 6: Podáváme se salátem.
Zveřejněno 25. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnový salát s tmavou treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x44J
Moje poznámka
Kedlubnový salát s tmavou treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x44J
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový perník
brtna před 10 minutami
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 52 minutami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 1 hodinou
Bavorské vdolečky
Dieta před 1 hodinou
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 4 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
treska recepty
Suroviny:
kedlubna,
cibulka zelená,
šunka,
vejce,
okurky sterilované,
majonéza,
sůl,
pepř mletý,
treska,
sůl,
pepř mletý,
koření,
šťáva citronová,
ghee
Komentáře (2)