Suroviny
Porce: cca 15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 793 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 10,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vhodné sklenice (já používám sklenici od majonézy, ve které to potom rovnou nechám v lednici), dáme všechny ingredience, uzavřeme a řádně roztřepeme.
Zveřejněno 11. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nízkokalorická zálivka na salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z6y
Moje poznámka
Nízkokalorická zálivka na salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z6y
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 32 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
zálivka na salát,
zálivka na salát recept,
salátová zálivka,
recepty zálivka,
salát zálivka,
hkavkovy salat s acidofilnim,
zalivka na salat ze salatu,
zálivka salát,
nízkokalorická majonéza
Suroviny:
mléko acidofilní,
hořčice,
majonéza,
ocet jablečný,
med
Komentáře (5)
A jak si prohlížím přidané fotky, tak si to ještě vylepšila bylinkami.
Děkuji za pochvalu, je to namícháno tak, aby to bylo lehké ale pořád ještě chutné.