Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 102 kJ / 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 43,60 g |
| Vláknina | 3,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketku a očištěnou papriku nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme olej, vhodíme zeleninu, chvíli restujeme do konzistence "na skus", přidáme černý sezam, ještě chvíli proženeme po pánvi, jemně osolíme a opepříme. Vypneme pamen a přiklopíme pokličkou.
Krok 2: V kastrolku přivedeme k varu vodu, přidáme nudle, vypneme plamen a necháme cca 5 minut pod pokličkou.
Krok 3: Nudle scedíme a promícháme se zeleninou. Podáváme.
Zveřejněno 13. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle se zeleninou a sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RAoK
Moje poznámka
Nudle se zeleninou a sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RAoK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 2 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 2 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 2 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 3 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 4 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 5 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 14 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
semínka sezamová,
olej,
sůl,
pepř,
nudle
Komentáře (3)