Postup přípravy
Klasický dortový korpus - kulatá forma průměr 21 cm (světlý piškot) a dortová polokoule 20 cm (tmavý piškot) Krok 2: Prostřední koule - polokoule 16,5 cm (světlý korpus) Krok 3: Hlava - dortová forma vajíčko, seříznutá do tvaru hlavy (tmavý korpus)
Zveřejněno 17. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Olaf 3D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyG4
Moje poznámka
Dort Olaf 3D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyG4
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 57 minutami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 13 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 14 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 16 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 17 hodinami
Tématické fráze:
dort olaf,
dort s olafem,
dortova forma vajicko,
dortova forma olaf,
tmavý korpus na dort forma 20 cm,
3d formy na dorty recepty,
recept na dort 20 cm,
3d dorty recept,
recepty na 3d dorty,
forma na dort koule,
klasický dortový korpus,
dort 20cm prumer- recept,
recept na dort průměr 20 cm,
dortová forma 2d olafa,
dort ve tvaru olafa,
dorty recepty olaf,
korpus na dort 21 cm,
dort olaf postup,
korpus na dort 21cm,,
forma olaf
Suroviny:
Komentáře (3)