Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem
Jemné krémové polévky chutnají nejen dětem, ale i dospělým. Z čerstvého medvědího česneku a kedlubny vykouzlíte skvělý krém zajímavé chuti. Polévka je snadná na přípravu, do hodiny ji budete mít hotovou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 688 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
Tuky | 32,86 g |
Vláknina | 22,42 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 57,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zy8
Moje poznámka
Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zy8
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 25 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnovy krem,
kedlubnový krém polévka
Suroviny:
kedlubna,
brambory,
cibulka jarní,
česnek mědvědí,
smetana ke šlehání,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř bílý mletý,
pesto z medvědího česneku
Komentáře (3)