Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem
Jemné krémové polévky chutnají nejen dětem, ale i dospělým. Z čerstvého medvědího česneku a kedlubny vykouzlíte skvělý krém zajímavé chuti. Polévka je snadná na přípravu, do hodiny ji budete mít hotovou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 688 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
Tuky | 32,86 g |
Vláknina | 22,42 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 57,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zy8
Moje poznámka
Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zy8
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 22 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnovy krem,
kedlubnový krém polévka
Suroviny:
kedlubna,
brambory,
cibulka jarní,
česnek mědvědí,
smetana ke šlehání,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř bílý mletý,
pesto z medvědího česneku
Komentáře (2)