Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 142 kJ / 1 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,03 g |
| Tuky | 142,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 4,00 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 3,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájenou nivu utřeme s máslem, podle chuti přisolíme, ale není to většinou třeba. Maličko opepříme.
Krok 2: Na sádle, oleji, popř. obojím usmažíme topinky. Každou řádně potřeme stroužkem česneku. Mírně zchladlou topinku potřeme pomazánkou a posypeme strouhaným křenem.
Krok 3: Zapíjíme čím nám libo, nejvíce se hodí vino nebo pivo.
Zveřejněno 5. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lázeňské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go1j
Moje poznámka
Lázeňské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go1j
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 9 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 19 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 9 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 10 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 11 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 13 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 13 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 16 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 16 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 17 hodinami
Tématické fráze:
s čím topinky,
topinka recept,
topinky na různý způsob,
recept nátěrky na topinky,
lázeňská pomazánka recept
Suroviny:
chléb,
sýr niva,
máslo,
pepř bílý,
křen,
olej,
česnek
Komentáře (3)