Postup přípravy
Krok 1: Dlaň uzavřeme do pěsti, klouby prstů maso lehce naklepeme a ostrým nožem na okrajích nařízneme.
Krok 2: Do pánve dáme rozehřát olej, přidáme koření a až se rozvoní, dáme prudce osmažit plátek masa, 3 minuty z každé strany. To samé zopakujeme i s druhou porcí.
Krok 3: Podáváme se zeleninovou oblohou a s přílohou podle své chuti.
Zveřejněno 23. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutková krkovice na Aztéckém pokladu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LE8D
Moje poznámka
Minutková krkovice na Aztéckém pokladu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LE8D
Nejnovější recepty
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 14 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 14 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 15 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 8 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 10 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 11 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 14 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 14 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 15 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 15 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 15 hodinami
Tématické fráze:
minutková krkovice,
recepty z krkovice,
krkovice recepty,
recepty na krkovici,
minutková z krkovice,
krkovice recept minutky,
alternativa k aztéckému pokladu koření,
minutky z krkovice recept,
krkovice recept,
recept na krkovici,
recept na krkovičku,
recepty minutky
Suroviny:
koření aztécký poklad,
olej,
zelenina čerstvá
Komentáře (3)