Biftek Boris

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

400-500 g mletého kuřecího masa
1 vejce
hrst petrželky
sůl a pepř
50 g nivy
kari koření
kompot hruškový nebo 4 čtvrtky čerstvých hrušek
4 plátky tvrdého sýra
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí mleté rozmícháme s vejcem, kořením, rozdrobenou nivou a s usekanou zelenou petrželkou. Ze směsi uděláme 4 biftečky, dáme na gril nebo na pánev a opečeme po jedné straně, obrátíme a položíme na každý biftek čtvrtku hrušky. Na to pak plátek sýra a necháme roztavit. Podáváme s bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Biftek Boris

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo