Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,48 g |
| Tuky | 30,36 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYRR
Moje poznámka
Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYRR
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 8 minutami
Sváteční kakao
Kajkajak před 32 minutami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 1 hodinou
Bramborová pomazánka
Kamuna před 1 hodinou
Sýrová kolečka
zonoro před 3 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 5 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 7 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 7 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborový knedlík,
příprava bramborového knedlíku,
špenát s výpečky,
bramborový knedlík recept,
špenát s bramborovým knedlíkem,
maso ke špenátu,
spenat s veprovym masem,
vepřové maso se špenátem,
spenat s knedlikem,
špenát s masem,
druhy špenátu,
jak upravit špenát,
zmrazování špenatu,
špenát a vypecky,
vepřové se špenátem,
bramborový knedlik se špenátem,
bramborovy knedlik,spenat a maso,
recept bramborový knedlík,
špenát maso,
špenát s vepřovým
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
knedlík bramborový,
listy mangoldu,
vejce,
sůl,
česnek,
cibulka,
kmín celý,
mouka,
olej
Komentáře (13)
Ja si mangold vysievam na záhrade už vyše 20 rokov, odkedy máme záhradu. Vysievam špargľový, pretože má široké listové stvoly, ktoré sa dajú pripravovať ako špargľa.
Mangold ale nemám len od jari do jesene, ako píše zizala, ale na jeseň všetky listy orežem a nechám tak. Skoro na jar, keď ešte v záhrade nič nie je, vypustí nádherné listy, a tak máme prvú zeleninu ešte pred sadením ostatnej zeleniny. Potom už ale staré rastliny vyberám, pretože idú do kvetu a kvalita listov nie je dobrá.
Niekoľko rastlín zabezpečí celú rodinu na celý rok