Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,59 g |
| Tuky | 20,98 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté okapané nebo odstředěné listy salátu dáme do větší mísy. Fenykl a cibuli jemně nastrouháme nebo nakrájíme a přidáme tamtéž.
Krok 2: Ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu z dobře omytého citronu do malé misky. Přidáme med, sůl a vidličkou prošleháme s olivovým olejem, můžeme použít 1 lžíci oleje s citronovou příchutí.
Krok 3: Emulzi vlijeme do mísy a promícháme.
Krok 4: Salát se výborně hodí především k rybám a masovým pochoutkám - steak, roastbeef, biftek apod. Podáváme ihned.
Zveřejněno 20. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKj7
Moje poznámka
Rychlý fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKj7
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 1 hodinou
Makovec IV.
Jandulka18 před 1 hodinou
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 1 hodinou
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 2 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 3 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 4 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 5 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
fenyklový salát,
fenykl salát,
fenyklový salát recept
Suroviny:
fenykl,
rukola,
cibule červená,
kůra citronová,
šťáva citronová,
olej olivový,
med,
sůl
Komentáře (1)